Dit udbytte

Genfind din indre motivation og drivkraft

Mod, selverkendelse og fremdrift

Efter et forløb med mig, vil du opleve, at vi sammen har ryddet nogle af de sten af vejen, der i dag forhindrer dig i at bevæge dig videre frem, og som begrænser dig i at udfolde og udvikle dig, i livet.

Det kan være begrænsninger, du møder under uddannelse eller midt i din karriere – eller problemer relateret til dit parforhold, eller hvis du som udstationeret i Danmark skal skabe dig en ny hverdag og nye relationer.

Uanset din situation vil din personlige autenticitet være omdrejningspunktet for samtalerne, og du vil opnå en øget bevidsthed om dine styrker og begrænsninger.

Selverkendelse er hårdt arbejde, med ved indgå samtaler, der er centreret om dit mod og din frihed til at handle, vil du genfinde din indre motivation og drivkraft.

Gennem samtaler og forløb vil du opnå fokus på de mål – både de kortsigtede og langsigtede – der styrker din energi, glæde og handlekraft.

Jeg hjælper mennesker i flere aldre – unge og voksne – med forskellige former for udfordringer. Jeg henvender mig særligt til:

Unge mennesker under uddannelse

Karrieremennesker med udfordringer

Udstationerede i Danmark

Par med problemer i forholdet

Læs mere under Samtaleforløb

Du er meget velkommen til at skrive eller ringe til mig på 40618095, hvis du vil høre mere om mine samtaler og forløb, og hvad jeg kan tilbyde.

“Det, der har gjort Inge en så speciel god som coach for mig, er hendes stærke forretningsforståelse på alle niveauer samt hendes globale indsigt. Inge er i en anden kategori, end andre coaches, jeg har mødt.”