Referencer

Udtalelser fra tidligere klienter

Udtalelser fra mine klienter

Treasure Consulting

“Jeg har været privilegeret at have haft Inge som coach. Det har været en stor hjælp og støtte til min personlige samt min virksomheds succes. Inge har med stor empati og indføling hjulpet mig til at finde sammenhængen mellem personlige forsømte eller sårbare områder og min virksomheds vækst.

Da jeg arbejder med globale ledelsesstrategier og ledelsesudvikling, ser jeg omkostningerne, når ledere og medarbejdere ikke forstår værdien i at være i balance. Det formår Inge at hjælpe med at skabe. Det, der har gjort Inge en så speciel god som coach for mig, er hendes stærke forretningsforståelse på alle niveauer samt hendes globale indsigt. Inge er i en anden kategori, end andre coaches, jeg har mødt. “

Christel Rosenkilde Christensen, Leadership Advisor & CEO

Perché una donna che sembra così appassionatamente ti ama, poi sedurre donna sposata rifiuta anche nel sesso?

Cecilie Mathorne

“Jeg stod ved en skillevej. Så mange valg og så mange muligheder – svært at vide hvilken vej, jeg turde gå. Inge hjalp mig med at se min vej, at finde ind til kernen af de vigtigste værdier i mit liv og indtil mig selv. Inge gav mig den nødvendige tro på mig selv, til at følge den vej, der lå lige for.

Blot 2 måneder senere tog jeg et stort spring – jeg sagde mit gode faste job op for at opstarte egen virksomhed. Jeg fik en uundværlig støtte og redskaber til at turde give slip og gøre op med de tanker og mønstre, der låste mig fast i en rolle, jeg skulle videre fra.

En svær start på 2015 blev vendt til en ny begyndelse, og jeg slutter alligevel året på podiet ved VM i Ironman og nystartet virksomhed.

Det er næppe sidste gang, Inge og jeg skal tale sammen. Hendes visitkort er altid lige ved hånden – selv en stærk iron-wo-man har brug for professionel support, når store og svære beslutninger skal tages. Jeg vil på det kraftigste anbefale Inge Sandager”                                                                                                         

Cecilie Mathorne

North West Danish Consulting

“I began using Inge’s services over two years ago. As an executive, I needed an outlet outside of my traditional career surroundings that would provide me with structure, renewal and life balance. I learned about my own gifts, abilities and potential through Inge’s well-crafted and intuitive exercises. She teaches you to focus on what really matters. I highly recommend her coaching services to anyone seeking personal and professional growth. I find her talent and skill as a coach to be tremendously helpful and invaluable. Inge’s natural will and strength provide you with an amazing culture of cultivation, development and replenishment.”

Mary Brunella, Seattle, USA

Henriette Møller

“Jeg har brugt Inge som coach og mentor i forbindelse med min certificering som coach.

Inge er indlevende, lyttende samt en meget behagelig person. I hendes coaching giver hun mig plads til både at være mig selv og til at udfordre min personlighed, så jeg hver gang lærer noget nyt om mig selv.

Hun har givet mig indsigt i, hvem jeg er, og værktøjer, så den nye indsigt implementeres i det virkelige liv, så samtalerne ikke kun er i sofaen.

I mentorrollen har jeg fået kompetent og ærlig feedback på mine spørgsmål og min egen rolle som coach.

Jeg kan varmt anbefale Inge som coach og mentor.”

Henriette Møller

Lene Kim Dehn

“En konflikt med en kollega på arbejdet fik mig til at tænke på, om jeg kunne gøre noget for at ændre min opfattelse af tingene eller reaktionsmønstre for at undgå uhensigtsmæssige konflikter.

Jeg har haft  terapeutiske samtaler med Inge parallelt med Kommunikation som kompetence-kursus på Psykoterapeutisk Institut, hvor udbyttet har været at gå i dybden med de ting, som blev gennemgået på kurset.

I hovedtræk lærte jeg at kigge indad for at mærke efter, om jeg tager noget med i bagagen i en situation, hvor jeg reagerer stærkt i forhold til, hvad situationen lægger op til.

Der blev lyttet til mig: Jeg kunne fortælle frit, hvad jeg inderst inde følte – ikke lige smukt det hele.
Inge hjalp mig med at ændre fokus, så jeg blev opmærksom på sagens kerne og kunne gøre mig uafhængig af indre ‘støj’.

Jeg fik nogle gode værktøjer, som passer til min person.

Forløbet har været meget givtigt for mig, hvor jeg nu synes, at jeg kun mangler at øve mig.”

Lene Kim Dehn

Gitte Jensen

“Jeg havde længe overvejet at tage spadestikket dybere og finde ud af, hvorfor jeg, som ellers betragter mig selv som ‘power-kvinde’, følte mig forkert.

Det var efterhånden blevet en rutine at slå mig selv i hovedet – oftest uden grund – hvilket blot gav grobund for dårligt selvværd. Min tid hos Inge har været super i forhold til at identificere forkerthedsfølelsen, afvæbne den og give mig selv komplimenter frem for at slå mig selv i hovedet.

Jeg har gennem en blanding af psykoterapi og coaching fået et realistisk syn på mig selv som menneske.

Jeg har haft fokus på at finde mine egne værdier og vide, hvor mine grænser går og stå ved mig selv. Jeg husker, at Inge sagde til mig, da vi snakkede om følelsen af at virke forkert “og hvad så hvis hele verden ikke synes, at det, du siger og gør, er passende…?” Ja, hvad så egentlig, tænkte jeg. Ingenting. Det gør ingenting! Her startede jeg med at få det rationelle og følelsesmæssige til at mødes i en højre enhed.

Det er skønt, og min power er tilbage og ikke længere overfladisk. Inge er et fantastisk menneske, som virkelig forstår at udfordre ens tanker, herudover har hun god humor og en fantastisk energi og styrke.

Dejligt og meget inspirerende. Jeg betragter Inge som et fast ‘redskab’ i min fortsatte udvikling som Gitte.”

Gitte Jensen

Campbell Capital

“Inge Sandager and I recently worked together creating and then presenting a very powerful workshop on “Knowing your strength makes your life and your career so much easier.” As a very experienced entrepreneur I present often, and collaborate often, usually with very talented and energetic people. Inge was one of the most professional, passionate, detail oriented and knowledgeable people I have ever had the pleasure to work with. And she was a lot of fun working on this project. Anyone who has the honour of working with her is very lucky.

Yours truly, Gordon McDougall”

Gordon McDougall, Owner, Campbell Capital

Du er meget velkommen til at skrive eller ringe til mig på 40618095, hvis du vil høre mere om mine samtaler og forløb, og hvad jeg kan tilbyde.

“Inge hjalp mig med at ændre fokus, så jeg blev opmærksom på sagens kerne og kunne gøre mig uafhængig af indre ‘støj’.”

“Inge er et fantastisk menneske, som virkelig forstår at udfordre ens tanker, herudover har hun god humor og en fantastisk energi og styrke.”